Специални предложения

Езерото Балатон - Херенд - Будапеща (НАЙ-ГОЛЯМОТО И КРАСИВО ЕЗЕРО В ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА)
Продължителност
4 дни / 3 нощувки

Транспорт
Автобус

Маршрут
София - Ниш – Белград – Нови сад – Сегед – Будапеща

Дати на отпътуване


База на изхранване
BB

Цена от:
319 лв.
289 лв.
Програма
Дата: 04 - 07.09.2020 г.
Езерото Балатон - Херенд - Будапеща

ПРОГРАМА:
1 Ден – Отпътуване в 6.00 ч от стад.В.Левски по маршрут: София - Ниш – Белград – Нови сад – Сегед – Будапеща. Настаняване в хотел. Възможност за вечерна разходка по желание - с панорамно корабче по р.Дунав с чаша шампанско и парче торта. Нощувка.

2 Ден – Закуска – Целодневна екскурзия до езерото Балатон и разглеждане на най-голямата фабрика за порцелан, двореца и др.забележителности /по желание /. Вечерта завръщане в хотела. Нощувка.

3 Ден – Закуска. Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод: Парламентът – една от най-големите парламентарни сгради в света, смесица от различни архитектурни стилове; крепостният хълм “Будавар” с Рибарските кули, от които се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща; катедралата “Св. Матияш”, носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма; Цитаделата – издигната от Хабсбургите, за да защитава “перлата на Дунава” от нападения; Площадът на героите – огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгария. Свободно време по булевард "Ракоци" и улица "Ваци" – една от най-известните търговски улици, където в продължение на няколко стотин метра ще се насладите на многобройните ресторанти, кафенета и магазини. По желание - вечеря с музика и танци във винарната „Bor Katakomba”. Нощувка.

4 Ден – Закуска. Отпътуване за България. Вечерта завръщане в Столицата.

Цената включва:
  • транспорт с комфортен автобус,
  • 3 нощувки със закуски в хотел 2/3* в Будапеща
  • екскурзоводско обслужване по целия маршрут
  • медицинска застраховка

Цената не включва:
  • панорамна обиколка на града, разходка с кораб по Дунав, вечеря
  • екскурзията до Балатон

ЕКСКУРЗИЯТА СЕ ПРОВЕЖДА ПРИ 40 ЗАПИСАНИ ТУРИСТИ!

Цени
Дата Възрастен в двойна стая Единична стая
04.09.2020 г. 289 лв. 379 лв.