ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС

Туристическа фирма ЕТ,,Солимо” – Адриана Петрова е лицензиран туроператор в България. Създадена през 2005 г. с идеята да се утвърди и докаже като една от водещите в бранша с лоялност, коректност и уважение както към партньорите, така и към нашите клиенти.
Следвайки основните си цели, благодарение на високия професионализъм и всеотдайност на екипа, работещ в ТА ,,СОЛИМО", се наложихме като водеща фирма, предлагаща сигурност, качество и комфорт на своите туристи. Нашата цел е с всяка изминала година възможностите ни да надминават Вашите мечти!

Туристическа агенция „Солимо” има широк спектър на дейност, съобразен с изискванията на съвременното туристическо търсене и продължава традицията в предлагането на качествени туристически програми на достъпни цени.

Предлагаме разнообразни еднодневни и двудневни екскурзии в страната за ученици и възрастни по предварително разработени маршрути, включващи : исторически обекти, паметници на културата, архитектурни забележителности, природни феномени и др. Екскурзиите в страната са под мотото „Опознай Родината със 100-те национални туристически обекта”. Във всяка екскурзия има включени от тези обекти. На някои от екскурзиите се организират и посещения с демонстрации на различни производства и с дегустации на храни и напитки. Вечерта при двудневните екскурзии е организирана в дискотека или ресторант с меню и много музика и забавления.

Предлагаме и много автобусни маршрута в чужбина: Македония, Гърция, Турция, Италия, Испания, Франция, Австрия, Унгария, Швейцария, Хърватия и др. В програмите са включени най-популярните туристически дестинации в Европа – културно-исторически паметници и природни феномени, поставени под защитата на ЮНЕСКО. Вие може да се забавлявате и в най-известните увеселителни паркове в Европа.

При нас Вие имате възможността да изберете желан от Вас маршрут за Вашето групово или индивидуално пътуване. Ние ще изготвим желаната от Вас програма в избран период и направление според Вашите предпочитания.

Агенцията организира още:

* абитуриентски празници в страната и чужбина
* зелени и бели училища, съобразени с възрастта на децата ( по заявка )
* летен и зимен отдих на море и планина ( по заявка )
* симпозиуми, семинари, конференции ( по заявка )
* колективни и семейни празници ( по заявка )

Автобусите, с които разполагаме са лицензирани от Министарство на транспорта за превоз на пътници по международни маршрути и са категоризирани съгласно международните стандарти.

Нашият екип се състои от високо квалифицирани педагози и екскурзоводи с които Вие може да опознаете света, който ни заобикаля.

С чувство на отговорност можем да кажем, че разчитаме на богатия си опит, добрата организация и високия професионализъм в предлагането на туристически програми и в тяхното осъществяване.

ИЗЖИВЕЙТЕ МЕЧТИТЕ СИ С НАС !