Специални предложения

Почивка в Приморско (хотел Белица) закуска, обяд, вечеря + транспорт
Продължителност
6 дни / 5 нощувки

Маршрут
София - Пловдив - Бургас - Приморско

Дати на отпътуване


Цена от: 449 лв.
Програма
ДАТИ: 19 - 24.06.2023 г. / 25 - 30.06.2023 г. - НЯМА МЕСТА /
01 - 06.09.2023 г. - ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА, има 1 мъж за комбинация
07 - 12.09.2023 г. - ИМА МЕСТА

ПРОГРАМА:
1 Ден – Отпътуване от София, стадион В. Левски в 7:00 ч. по маршрут: Пловдив – Чирпан – Бургас – Приморско. Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 Ден – Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до замъка в Равадиново „Влюбен във вятъра”. Този замък е осъществена детска мечта на неговия автор. Това е една уникална атракция, не само за България. Тук всеки се потапя в приказния разкош на един замък от детските приказки. Свободно време за разходка и снимки в градините на замъка.
Завръщане в хотела. Обяд.Свободно време или екскурзия до Бегликташ -Според езотериците Бегликташ сбъдва всякакви желания. Според тях светилището край Приморско е един от комуникационните центрове с Космоса. Достатъчно е човек да отиде там и да си пожелае нещо, което много иска. Задължително условие е да вярва, че мечтата ще се сбъдне и помислите му да са чисти. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 Ден - Закуска. Свободно време или по желание екскурзия с кораб по крайбрежието на град Созопол – най-старият град по българското Черноморие и един от най-старите български градове. Със своето културно-историческо минало, със запазената си архитектура от 18-19 век, със своите плажове и ежегодните празници на изкуствата „Аполония” Созопол привлича днес множество туристи. Разходка в Созополския залив - о. Св.Иван, о.Св.Петър, о. Св. Кирик и Юлита,Старият и Новият град, архитектурно-исторически комплекс „Южна крепостна стена и кула” (отвън). Разглеждане на комплекса с местен екскурзовод (отвътре).Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

4 Ден – Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Малко Търново – разположен в централната част на Странджа планина, наследник на древно тракийско селище. Посещение на Историческия музей, създаден 1983 г. – той обхваща 4 странджански възрожденски къщи, в които се представя материалната и духовна култура на местното население от периода 10-9 в. пр.н.е. до наши дни. Посещение на източната католическа църква „Св.Троица” с чудотворната икона на Богородица. Продължаване за село Бръшлян – перлата на Странджанския край. Село, което е увековечено в химна на Странджа планина. От 1982 г. селото е обявено за архитектурен и исторически резерват, като в него са запазени автентични къщи, характерни за Странджа планина от 18-19 век. Смята се, че най-старата къща е строена през 17 век. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

5 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия до Царево с посещение на Историческия музей, който опазва и популяризира наследството на Крайморска Странджа. Той е един от 100-те НТО. Посещение на църквата „Св. Успение Богородично” – една от най-красивите църкви по Българското Черноморие, емблематична за град Царево. Кратка пауза на границата България – Турция, на река Резовска. Завръщане в хотела. Обяд. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

6 Ден – Закуска. Свободно време. Обяд. Отпътуване за София.

Цената включва:
  • транспорт с комфортен автобус
  • 5 нощувки със закуска, обяд и вечеря на блок маса в 3* хотел с басейн
  • екскурзовод по време на цялата почивка

Цената не включва:
  • допълнителни екскурзии
  • горивна такса - възможно е да бъде начислена до 10 дни преди датата на тръгване.

Допълнителните екскурзии са по желание и се осъществяват при минимален брой от 25 туристи.

ПОЧИВКАТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПРИ 40 ЗАПИСАНИ ТУРИСТИ!

ЦЕНИ

Дата                        Възрастен в двойна стая      Дете / 6-12 г.                    
 19.06.2023 г.  449 лв.  449 лв.  
 25.06.2023 г.  469 лв.  469 лв.  
 01.09.2023 г.  469 лв.  469 лв. ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА
 07.09.2023 г.  449 лв.  449 лв. ПОТВЪРДЕНО

 

Обявените цени са актуални към 12.12.2022 г.

Минимален депозит при записване за почивка - 150 лв на човек.