ЕКСКУРЗИИ В ЧУЖБИНА

СПА УИКЕНД В ЛУКОВСКА БАНЯ - ХОТЕЛ BELA JELA 4* ( ЗАКУСКА + ВЕЧЕРЯ + СПА ЦЕНТЪР С МИНЕРАЛНА ВОДА)
Продължителност
2 дни / 1 нощувка

Транспорт
Автобус

Маршрут
София – Калотина – Ниш - Луковска баня

Дати на отпътуване


Цена от: 249 лв.
Програма
ДАТА: 18 - 19.11.2023 г.

Курортът Луковска Баня е разположен в планината Копаоник. Въпреки надморската си височина от 681 м, която я прави най-високия балнеолечебен курорт в Сърбия, обкръжаващите я планини са фактор за приятно умерен климат. Курортът е известен с изобилните извори с минерална вода и кристално чист въздух. Луковска баня е най-високо разположената баня в Сърбия. Условията тук са идеални за лечение на ревматизъм, остеопороза, подагра и др. По броя на изворите с минерална вода, с различен състав и температура тя спада към най-богатите в страната.

ПРОГРАМА:
1 Ден – отпътуване от София, стад. В.Левски в 7.00 ч по маршрут: София – Калотина – Ниш, Луковска баня. По пътя кратка почивка в Ниш и разглеждане на забележителностите му: Нишката крепост, пл. Освобождение и др. Възможност за пазар и обяд. Продължаване за Луковска баня. Настаняване. Свободно време за ползване на СПА центъра или разходка сред девствената природа на Луковска баня. Вечеря.Нощувка.

2 Ден – Закуска. Свободно време за СПА центъра или разходки сред природата. Около обяд напускане на хотела и продължаване за Димитровград. Кратка почивка и време за пазар. Продължаване за България.

В цената е включено:
  • транспорт с комфортен автобус
  • нощувка със закуска и вечеря
  • ползване на СПА центъра
  • екскурзовод от агенцията
  • застраховка

В цената не е включено:
  • разходи от личен характер

ЕКСКУРЗИЯТА СЕ ПРОВЕЖДА ПРИ 40 ЗАПИСАНИ ТУРИСТИ!Цени
Дата Възрастен в двойна стая
18.11.2023 г. 249 лв.