СПА ПОЧИВКИ 55+

Почивка в Боровец - 6 дни (закуска, обяд, вечеря + транспорт)
Продължителност
6 дни / 5 нощувки

Транспорт
Автобус

Маршрут
София - Дупница - Самоков - Боровец

Дати на отпътуване


База на изхранване
FB

Цена от: 249 лв.
Програма
Дати: 26 - 31.07.2020 г. / 09 - 14.08.2020 г.

ПРОГРАМА:
1 Ден - отпътуване от София в 8.00 от стад. Васил Левски по маршрут: София – Дупница – Самоков – Боровец. Разглеждане на Ресиловския манастир. Посещение на Овчаренския водопад. Кратка почивка в град Сапарева баня и възможност за обяд. Продължаване за к.к Боровец. Настаняване в хотел. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 Ден - Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до Костенския водопад, разположен на река Чавча, обявен за природна забележителност през 1974 г. Това е най-забележителната природна атракция в този район. Посещение на ферма „Щраусово забавление” в град Долна баня. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3 Ден - Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до хижа Мальовица. Това е доста лек преход във величествената Рила планина с много красиви гледки. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

4 Ден - Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до град Самоков и посещение на девическия манастир „Покров Богородичен” – част от 100-те НТО. Стенописите в църквата са дело на Димитър и Захари Зограф. Образът на божията майка изцелява – кой от каквото е болен, физически и духовно. Манастирът често е посещаван и даряван от примата на българската естрада Лили Иванова и други известни личности. Посещение на Бельовата църква – един от най-старите храмове в Самоков, който не привлича с външния си вид, но този, който влезе вътре, остава изумен от богатата стенописна украса и красивия иконостас. Тя е паметник на културата с национално значение. Посещение на къща-музей Сарафска къща - историята на семейство Арие е богата и пъстра, и е дълбоко свързана с развитието на Самоков през XIX век. Тази къща е построена в средата на XIX век и днес е една от забележителностите на града. Завръщане в хотела. Обяд. Посещение на резиденция „Царска Бистрица”. Свободно време. Вечеря. Нощувка

5 Ден - Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до величествената рилска обител. Рилският манастир е един от най-значимите културни паметници в България, символ на България, включен в списъка за световното наследство на ЮНЕСКО.Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря – по желание с музика. Нощувка.

6 Ден - Закуска. Свободно време. Обяд. Отпътуване за София.

Цената включва:
  • транспорт с комфортен автобус
  • 5 нощувки в хотел 4* в к.к. Боровец
  • 5 закуски, 5 обяда, 5 вечери в ресторанта на хотела
  • закрит басейн в хотела
  • екскурзовод от фирмата за целия престой

Цената не включва:
  • допълнителните екскурзии и входни такси за музеи около 79 лв.

ПОЧИВКАТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПРИ 40 ЗАПИСАНИ ТУРИСТИ!


Цени
Дата Възрастен в двойна стая дете / 6-12г. Единична стая
26.07.2020 г. 249 лв. 249 лв. 369 лв.
09.08.2020 г. 249 лв. 249 лв. 369 лв.