ЕКСКУРЗИИ В ЧУЖБИНА

СПА УИКЕНД В СОКОБАНЯ - ХОТЕЛ SUNCE 4* ( ЗАКУСКА + ВЕЧЕРЯ + СПА ЦЕНТЪР С МИНЕРАЛНА ВОДА)
Продължителност
2 дни / 1 нощувка

Транспорт
Автобус

Маршрут
София – Калотина – Пирот - Сокобаня

Дати на отпътуване
18.11.2023 г.

Цена от: 239 лв.
Програма
ДАТА: 18 - 19.11.2023 г.

„СОКОБАНЯ, СОКОГРАД – ИДВАШ СТАР, ТРЪГВАШ МЛАД”
Сокобаня е един от най-посещаваните балнеоложки курорти на Сърбия. Той е с 400 м н.в. В Сокобаня освен термалните извори, които лекуват заболявания на стомашно-чревния тракт, кожни заболявания, ревматизъм, диабет, анемия и др., въздухът е благоприятен за лечение и профилактика при бронхиална астма и хроничен бронхит.
Тук времето е спряло, а природата – непокътната. Старият град пази историята от средновековието.
Хотел „Sunce” – 4* е разположен край река Моравица, в близост до центъра на Сокобаня. Това е един от най-съвременните хотелски комплекси в Сърбия - с климатик и централно отопление, с голям и модерен СПА център с 2 вътрешни и един външен басейн, сауна, парна баня, тапидариум, джакузи, солна стая и др.

ПРОГРАМА:
1 Ден – отпътуване от София, стад.”В.Левски” в 7.00 по маршрут: София – Калотина – Пирот – възможност за пазар и обяд. Продължаване за Сокобаня. Разходка в центъра на градчето – мраморната алея, единствения действащ турски хамам в Сърбия, църквата”Света Троица” и др.Настаняване. Свободно време – използване на СПА центъра. Вечеря. Нощувка.

2 Ден – Закуска. Използване на СПА центъра или разходка в градчето. Около обяд напускане на хотела и отпътуване за Ниш – кратка почивка и разходка в центъра на града – Нишката крепост, Пл. Освобождение и др. Възможност за обяд. Продължаване за България. Вечерта пристигане в столицата.

Цената включва:
  • транспорт с комфортен автобус
  • нощувка със закуска
  • вечеря
  • ползване на СПА центъра
  • застраховка
  • екскурзовод от агенцията

Цената не включва:
  • 10 евро за жива музика / заплащат се в агенцията /
  • Разходи от личен характер

ЕКСКУРЗИЯТА СЕ ПРОВЕЖДА ПРИ 40 ЗАПИСАНИ ТУРИСТИ!Цени
Дата Възрастен в двойна стая
18.11.2023 г. 239 лв.