ПОЧИВКИ ПЛАНИНА 55+

Почивка в Пампорово - 6 дни / закуска, обяд, вечеря + транспорт /
Продължителност
6 дни / 5 нощувки

Транспорт
Автобус

Маршрут
София_Пловдив_Асеновград_Пампорово

Дати на отпътуване
12.07.2020 г.,    16.08.2020 г.

База на изхранване
FB

Цена от: 269 лв.
Програма
Дати: 12 - 17.07.2020 г. / 16 - 21.08.2020 г.

ПРОГРАМА:
1 Ден – Oтпътуване от стадион Васил Левски в 7.00 ч. по маршрут: София – Пловдив – Асеновград – Пампорово. По пътя посещение на Бачковския манастир – втори по големина в България. Продължаване за курортния комплекс Пампорово. Настаняване в 4* хотел. Вечеря. Нощувка.

2 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание с посещение на единствения в България Музей на боба в село Смилян – там ще научите нещо повече за това национално растение и ще допринесете за изработване на паното от бобени зърна, с което България ще кандидатства за рекордите на Гинес. Посещение на мандра”Милкана” с дегустация на крем с горски плодове, собствено производство. Ако има възможност - посещение на Агушевия конак в село Могилица – най-добре запазеният феодален замък в България. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до град Смолян. Посещение на един от най-големите Планетариуми в Европа, където всеки ще пътешества в Космоса. Разглеждане на Историческия музей в града – един от най-големите в България, където ще се запознаете с историята, културата и бита на Родопите. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

4 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до село Широка лъка – АИР, Буйновското ждрело и Ягодинска пещера. Завръщaне в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

5 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до град Чепеларе и посещение на Музея на ските, основан 1998 г. и единствен по рода си в България . Посещение на обсерватория Рожен – един от символите на региона. Рожен е единствената в света обсерватория, на чиято територия има сграда с религиозна цел. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

6 Ден – Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до Телевизионната кула Снежанкa, разположена на едноименния връх Снежанка – символ на курорта Пампорово. Тя е част от 100-те НТО. Обяд. Отпътуване за София.

Цената включва:
  • транспорт с комфортен автобус
  • 5 закуски, 5 обяда и 5 вечери в 4* хотел
  • екскурзовод от агенцията по време на цялата екскурзия

Цената не включва:
  • допълнителните екскурзии и входни такси за посещаваните обекти около 85 лв.

ПОЧИВКАТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПРИ 40 ЗАПИСАНИ ТУРИСТИ!

Цени
Дата Възрастен в двойна стая дете / 6-12г. Единична стая
12.07.2020 г. 269 лв. 269 лв. 389 лв.
16.08.2020 г. 269 лв. 269 лв. 389 лв.